Skip to content

De goedkoopste

De beste kwaliteit CBD

Gratis verzending vanaf €50

Laboratorium getest

De goedkoopste & De beste kwaliteit CBD

Verzendkosten en levertijden

Wij hanteren een vaste lage prijs van € 2,50 per bestelling. Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen 2 werkdagen te leveren.

Betaalmogelijkheden

Kortingcodes

Voor onze geregistreerde klanten bieden wij geregeld acties aan. Dit kan een coupon- of cadeaucode zijn waarmee u kunt profiteren van een kortingsbedrag, kosteloos verzenden, cadeaus, kortingen op specifieke producten/merken of korting op het volledige bestelbedrag.

De kortingscode is geldig tot en met de vermelde einddatum.
U kunt de kortingscode eenmalig gebruiken.
U kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld.

Retouren & Garantie

Defect product ontvangen?
Wanneer een product dat u op onze website heeft besteld, defect bij u is aangekomen, vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Een defect product hoeft in principe nooit terug gestuurd te worden naar Betaalbarecbd.nl. Wel kunnen wij in zeer uitzonderlijke gevallen vragen het op te sturen, als wij het defecte product nader willen onderzoeken samen met de fabrikant. Dit doen wij alleen in goed overleg met u en de kosten van deze retourzending zijn altijd voor onze rekening.

Verkeerd product ontvangen?

Ook al doen wij ons uiterste best om de juiste producten te versturen, er bestaat altijd een kleine kans dat er iets misgaat. Mocht u een onjuist product ontvangen, dan vragen wij u om contact op te nemen door het invullen van ons contactformulier, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Ontevreden over uw bestelde product?

Wanneer u ontevreden bent over een door u besteld product vragen wij u om het contactformulier in te vullen, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. U kunt overigens altijd gebruik maken van het “herroepingsrecht”.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Back To Top