skip to Main Content
De voordeligste 6% CBD Olie van Nederland!    Lage vaste verzendkosten € 2,50    100% Natuurlijk

Retourneren bij betaalbarecbd.nl

U heeft het recht uw bestelling bij betaalbarecbd.nl tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren middels onderstaand retourformulier, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan betaalbarecbd.nl geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourneren mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Twijfelt u of een product retour kan? Neem dan contact op via onze servicelijn 085-1301452 of maak gebruik van ons contactformulier.

Retourformulier
Retourneren kan eenvoudig met het retourformulier. Download het retourformulier en print deze uit. Vul het retourformulier volledig in en voeg het bij de artikelen die u terug wilt sturen. Verpak de retourartikelen goed.

betaalbarecbd.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruiktgeopend of door uw schuld is beschadigd.

Download het formulier voor de herroepingsrecht
Back To Top