skip to Main Content
De voordeligste 6% CBD Olie van Nederland!    Lage vaste verzendkosten € 2,50    100% Natuurlijk

Het product

Het gebruik van hennep in de gezondheidszorg gaat, in tegenstelling wat velen denken, al ver terug in ons verleden. Sterker nog, tot het verbod (Marihuana Tax Act, Amerika) van 1937 was 30% tot 40% van de medicijnen in de toenmalige apotheken gebaseerd op cannabis! Sindsdien zijn wij min of meer afgesneden geweest van deze kracht der natuur. Momenteel herontdekken wij de genezende kracht van de hennepplant.

Het menselijk lichaam heeft net als andere zoogdieren, vogels, vissen een miljoenenjaren oud endocannabinoïde systeem. ‘Endo’ betekent lichaamseigen. Endocannabinoïde fungeren als signaalgevers en regelen alle belangrijke processen in ons lichaam, de productie van eiwitten en hormonen, de werking van organen maar ook het immuunsysteem.
Cannabinoïden komen buiten een levend lichaam in de natuur alleen voor in de cannabisplant. Dit verklaart waarom cannabis zo snel werkt, de plantaardige (Phyto) cannabinoïden zijn vrijwel dezelfde stoffen die het menselijk lichaam produceert.

Onbalans in het cannabinoïde systeem
Men vermoedt dat veel ziektebeelden het gevolg zijn van een tekort aan menselijke endocannabinoïden en dat de balans vaak eenvoudig en vooral snel hersteld kan worden door het innemen van plantaardige (Phyto) cannabinoïden.

Back To Top